Gizlilik Politikamız

Gizliliğiniz bizim için önemlidir. Web sitemizden, www.pyozirvesi.com adresinden ve sahip olduğumuz ve işlettiğimiz diğer sitelerden sizden toplayabileceğimiz herhangi bir bilgiyle ilgili gizliliğinize saygı duymak www.pyozirvesi.com politikasıdır.
Kişisel bilgilerinizi yalnızca size bir hizmet sunmak için gerçekten ihtiyaç duyduğumuzda isteriz. Sizin bilginiz ve izninizle adil ve yasal yollardan topluyoruz. Ayrıca, neden topladığımızı ve nasıl kullanılacağını da size bildiririz.

Topladığımız bilgileri yalnızca size istenen hizmeti sağlamak için gerekli olduğu sürece saklarız. Hangi verileri sakladığımız, ticari olarak kabul edilebilir bir şekilde koruyacağımız, yetkisiz erişim, ifşa etme, kopyalama, kullanma veya değiştirmenin yanı sıra kayıp ve hırsızlığı önlemek anlamına gelir.

Kişisel olarak tanımlayıcı bilgileri, yasalarca gerekli olmadıkça, halka açık veya üçüncü taraflarla paylaşmayız.

Web sitemiz bizim tarafımızdan işletilmeyen harici sitelere link verebilir. Lütfen bu sitelerin içeriği ve uygulamaları üzerinde kontrol sahibi olmadığımızı ve kendi gizlilik politikaları için sorumluluk veya yükümlülük kabul edemeyeceğimizi unutmayın.

İstediğiniz hizmetlerin bir kısmını size sağlayamayacağımızı bilerek kişisel bilgileriniz için isteğimizi reddetmekte özgürsünüz.

Web sitemizi kullanmaya devam etmeniz, gizlilik ve kişisel bilgilerle ilgili uygulamalarımızı kabul etmiş sayılır. Kullanıcı verilerini ve kişisel bilgileri nasıl kullandığımızla ilgili herhangi bir sorunuz varsa, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Bu politika 15 Eylül 2019 tarihinden itibaren geçerlidir.

Kayıt için girdiğiniz kişisel verileri hangi amaçlarla kullanıyor?

 

www.pyozirvesi.com, mevzuatın izin verdiği durumlarda ve ölçüde kişisel bilgilerinizi kaydedebilecek, saklayabilecek, güncelleyebilecektir ancak üçüncü kişilere açmayacaktır.

Kişisel verileriniz şu amaçlarla kullanılmaktadır:

  • web sitesi/mobil uygulamalar üzerinden kayıt işlemini teyit etmek,

  • iletişim için adres ve diğer gerekli bilgileri kaydetmek,

  • mesafeli satış sözleşmesi ve Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’un ilgili maddeleri tahtında akdettiğimiz sözleşmelerin koşulları, güncel durumu ve güncellemeler ile ilgili müşterilerimiz ile iletişime geçmek, gerekli bilgilendirmeleri yapabilmek,

  • elektronik (internet/mobil vs.) veya kağıt ortamında işleme dayanak olacak tüm kayıt ve belgeleri düzenlemek,

  • mesafeli satış sözleşmesi ve Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’un ilgili maddeleri tahtında akdettiğimiz sözleşmeler uyarınca üstlenilen yükümlülükleri ifa etmek,

  • kamu güvenliğine ilişkin hususlarda talep halinde ve mevzuat gereği kamu görevlilerine bilgi verebilmek.

  • anlaşmalı kurumlarımız ve çözüm ortaklarımız tarafından müşterilerimize öneri sunabilmek, hizmetlerimizle ilgili müşterilerimizi bilgilendirebilmek,

  • yasal yükümlülüklerimizi yerine getirebilmek ve yürürlükteki mevzuattan doğan haklarımızı kullanabilmek,

www.pyozirvesi.com kişisel verilerinizi nasıl koruyor?

 

www.pyozirvesi.com ile paylaşılan kişisel veriler, sitemiz gözetimi ve kontrolü altındadır. www.pyozirvesi.com, yürürlükteki ilgili mevzuat hükümleri gereğince bilginin gizliliğinin ve bütünlüğünün korunması amacıyla gerekli organizasyonu kurmak ve teknik önlemleri almak ve uyarlamak konusunda veri sorumlusu sıfatıyla sorumluluğu üstlenmiştir. Bu konudaki yükümlülüğümüzün bilincinde olarak veri gizliliğini konu alan uluslararası ve ulusal teknik standartlara uygun surette periyodik aralıklarda sızma testleri yaptırılmakta ve bu kapsamda veri işleme politikalarımızı her zaman güncellediğimizi bilginize sunarız.

www.pyozirvesi.com kişisel verilerinizi paylaşıyor mu?

 

Katılımcılarımıza ait kişisel verilerin üçüncü kişiler ile paylaşımı, müşterilerin izni çerçevesinde gerçekleşmekte ve kural olarak müşterimizin onayı olmaksızın kişisel verileri üçüncü kişilere aktarılmamaktadır.

Bununla birlikte, yasal yükümlülüklerimiz nedeniyle ve bunlarla sınırlı olmak üzere mahkemeler ve diğer kamu kurumları ile kişisel veriler paylaşılmaktadır. 

Üçüncü kişilere veri aktarımı sırasında hak ihlallerini önlemek için gerekli teknik ve hukuki önlemler alınmaktadır. Bununla birlikte, kişisel verileri alan üçüncü kişinin veri koruma politikalarından dolayı ve üçüncü kişinin sorumluluğundaki risk alanında meydana gelen ihlallerden www.pyozirvesi.com sorumlu değildir.

Kişisel verileriniz www.pyozirvesi.com sahibi ile, faaliyetlerimizi yürütebilmek için işbirliği yaptığımız program ortağı kurum, kuruluşlarla, verilerin bulut ortamında saklanması hizmeti aldığımız yurtiçi/yurtdışı kişi ve kurumlarla, müşterilerimize ticari elektronik iletilerin gönderilmesi konusunda anlaşmalı olduğumuz yurtiçi/yurtdışındaki kuruluşlarla, Bankalararası Kart Merkeziyle, anlaşmalı olduğumuz bankalarla ve sizlere daha iyi hizmet sunabilmek ve müşteri memnuniyetini sağlayabilmek için çeşitli pazarlama faaliyetleri kapsamında yurtiçi ve yurtdışındaki çeşitli ajans, reklam şirketleri ve anket şirketleriyle ve yurtiçi/yurtdışı diğer üçüncü kişilerle ve ilgili iş ortaklarımızla paylaşılabilmektedir.

Kİşisel Verilerin Korunması Kanunu’ndan doğan haklarınız nelerdir?

KVKK uyarınca kişisel verilerinizin;

  1. a) işlenip işlenmediğini öğrenme,

  2. b) işlenmişse bilgi talep etme,

  3. c) işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

  4. d) yurt içinde / yurt dışında aktarıldığı 3. kişileri bilme,

  5. e) eksik / yanlış işlenmişse düzeltilmesini isteme,

  6. f) KVKK’nın 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde silinmesini / yok edilmesini isteme,

  7. g) aktarıldığı 3. kişilere yukarıda sayılan (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme,

  8. h) münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

  9. i) KVKK’ya aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahip olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

  10. j) Başvurunuzu events@pyozirvesi.com adresine yapabilirsiniz.

İletişim Bilgileri:

www.pyozirvesi.com

Mustafa Hafızoğlu
Adres: Güzelkent Mah. 6. cad No:1B/4 Etimesgut Ankara
Etimesgut V.D. 70033146082
Telefon No: 0312 2823356

©2019 by PYO ZİRVESİ. Proudly created with Wix.com